SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertörns Simsällskap
GLÄDJE - GEMENSKAP- HÅLLBART- MOD

Årsmöte 2023

Alla handlingar till årsmötet finns i mappen "Årsmöte 2023". 

( Logga in på hemsidan: www.sodertornsim.se - sen- "om klubben" - "dokument")

 

Direkt länk (inloggning krävs):

http://www.sodertornsim.se/dokument/?ID=117173

 

Länk till dokument:

Kallelse till årsmötet 2023

 

Verksamhetsberättelse 2022

 

Verksamhetsplan 2023

 

Balansrapport 2022

 

Resultatrapport 2022

 

Revisionsberättelse 2022

 

Budget 2023

 

Valberednings förslag 2023

 

*Om du kan inte öppna en fil eller önskar att ha ett dokument skickat till dig via epost  -kontakta mig: serge.conein@sodertornssim.se 

Verksamhetsberättelsen 2017
Här finner ni den uppdaterade versionen av Södertörns verksamhetsberättelse för 2017.


Verksamhetsberättelsen 2017
Minst en förälder behöver vara utbildad funktionär
Vi har många medlemmar i Södertörn som alltid ställer upp och ser till att vi kan hantera både våra hemmatävlingar och andra tävlingar där vi behöver ha med funktionärer. Ett stort tack till alla er för att ni alltid ställer upp!


Däremot är det inte hållbart att vi har så få funktionärer trots att vi har många simmarfamiljer i klubben. För att säkra att vi även framöver kan ha hemmatävlingar och att vi kan genomföra dessa utan att några ska behöva göra mer än rimligt kommer vi från och med i höst införa krav på att minst en förälder ska vara utbildad funktionär (bandomare eller sekretariat) om man har en tävlingssimmare som är under 18 år. Detta gäller även om man hjälper till på annat sätt i föreningen (hjälper man till med annat kommer man inte behöva jobba lika många pass men utbildning bör man ändå ha).

I dagsläget är det många simmarfamiljer där ingen förälder är utbildad funktionär men det kommer finnas utbildningstillfällen under hösten. Håll ögonen öppna för mail med information om dessa utbildningstillfällen.

För att få rimlig arbetsbelastning för alla kommer vi även införa ett poängsystem för att kunna följa upp hur mycket alla har hjälpt till. Mer information om systemet kommer i höst.

Styrelsens sammanträde 1 Juni 2017
 
Verksamhetsberättelse 2016
Årsmöte, SOS och firande
Medlemmar, kom på årsmötet, det är södertörns simsällskaps högsta beslutande organ. Det är den 27 mars klockan 18.00 i kulturhuset i Haninge. Var med när styrelsen, revisorer och valberedningen väljs. Det är ett bra tillfälle att få ansikte på styrelsens medlemmar och många av de anställda.
Revisionsberättelsen kommer att finnas på kansliet från och med 21 mars, för medlemmar att ta del av.

SOS, Swim Open Stockholm
Södertörn står som medarrangör till denna internationella stortäving i Eriksdalsbadet. Läs mer om vilka uppgifter vi behöver hjälp med på nyhetsstidan. Anmäl ditt intresse nu.

Klubben fyller 50 år 2017, firande planeras. Håll utskick efter detaljer.

Hälsningar
styrelsen
 
Sponsorer