SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertörns Simsällskap
GLÄDJE - GEMENSKAP- HÅLLBART- MOD

Allmän information

Hur anmäler jag mitt barn till teknikskola?

Klicka på knappen "boka simskola" eller här för att komma till bokningshemsidan. För att veta hur man bokar, steg efter steg, klicka här

 

Vad kostar simskolan? 

Klick här för att veta våra priser

Medlemsavgift betalas en gång per år (januari-december) och kostar 200 kr. 

OBS! Full avgift oavsett när man börjar på terminen! 

 
Varför måste man betala medlemsavgift? 

Södertörns simsällskap är en ideell förening och för att få delta i vår verksamhet måste man betala medlemsavgift. Medlemskapet är obligatoriskt och varar till årets slut och simeleven är försäkrad i Folksam under lektionstid. 

 

Har ni syskonförtur? 

Ja! Om din simmare har ett syskon som också vill börja simma kan det barnet bokas in redan under förtursbokningen. Skapa ett medlemskonto för den nya simmaren. Vi kontaktar er närmare terminsslut och berättar mer om hur vi gör inför nästa termin så att får boka alla under förtursperioden. 

 

Ska föräldrar vara med i vattnet? 

Nej, föräldrar ska inte vara med i vattnet. 

Föräldrar är välkomna att finnas med runt bassängen vid första och sista tillfället. Övriga tillfällen ber vi föräldrar finnas utom synhåll för barnen – detta för att underlätta simundervisningen. 

  

Vilken utrustning behöver man ha för att gå i simskolan? 

Utöver badkläder får simglasögon användas om barnen kan hantera dom själva (utan föräldrar och simlärares hjälp). Har man lite längre hår som hänger ner i ansiktet rekommenderar vi att man sätter upp håret i en tofs eller använder badmössa så att det kommer bort från ansiktet. 

 

Kan man boka privatlektioner? 

För att veta vilka privat lektioner erbjuds just nu gå in på vår bokningshemsida och välj "privat". Vi har inte alltid möjlighet att erbjuda dem. Vanligtvis pågår dem under sportlov, påsklov och höstlov. Om privatlektioner erbjuds så skickas informationen ut till våra medlemmar samt informeras via vår sociala media.

 

Får man ställa sig i kö till någon grupp?

Ja! Logga in på bokningshemsida med ditt barns profil. Klicka på den gruppen som ni är intresserav av och klicka på den blå knappen "bevaka grupp". Då hamnar ni direkt i kölistan till just den gruppen. I fall det blir en ledig i gruppen kommer alla som är med i kölistan ett mejl där man meddelar att en plats har blivit ledig. Först till kvarn!

 

 
Sponsorer