SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertörns Simsällskap
GLÄDJE - GEMENSKAP- HÅLLBART- MOD

Så här går bokningen till

För att anmäla ditt barn börjar du med att gå in på vår bokningssida genom att klicka på ”boka simskola” knappen. Där ska du skapa ett konto och därefter kan du göra bokningen. 

 

-       Klicka här för att skapa ett konto 

-       Lathund för att boka simskola hittar du genom att klicka här.

 

Nuvarande och nya medlemmar

Som nuvarande medlem, dvs med en bokning under den terminen som äger rum just nu eller föregående termin, så har man förtur till tiderna när vi öppnar dem för bokning.

 

 

Vill du börja i vår simskola eller återuppta din plats efter en längre paus släpper vi tiderna för bokning när nuvarande medlemmar har fått möjlighet att boka in sig. 

 

Bokningen till vårterminen är stängd. Håll koll på våra sidor på Facebook och Instagram för att veta när bokningen för intensivsimskola och höstterminen öppnar.

Att välja nivå

Du kan läsa om alla nivåer i simskolan i samtliga simhallar under fliken "simskola/nivåer". Vissa mål och förkunskaper kan skilja sig från simhall till simhall, läs gärna specifik information under fliken "Våra Simhallar". Sedan väljer du den simhall du är intresserad av.

 

Om ni ringer till kansliet på våra telefontider kan vi tillsammans hitta en nivå som passar just ert barn

 

Står ni och väger mellan två nivåer rekommenderar vi starkt att välja den enklare gruppen. 

Om man har anmält till fel nivå

Det går att byta gruppen under terminsgång i fall man har anmält till fel nivå eller man vill byta dag/tid. För att göra det ska du kontakta oss genom telefonen eller mejl.

 

Vi kan dock inte garantera plats i den nivå du önskar flytta till. För att se de lediga platser som finns kvar i grupperna får du gå in på vår bokningssida. Under ”direktanmälan” ser du alla grupper och hur många lediga platser finns kvar i varje grupp.

 

Vad händer om det inte finns någon plats i den grupp man önskar flytta till? 

Om ni går i en för enkel nivå kan ni behålla er plats i den gruppen tills en plats i den svårare gruppen blir ledig, men om ni går i en för svår nivå måste ni avstå den här terminen då ni inte kan gå kvar i den svårare nivån. Alternativet är att du tittar på platsen som finns kvar i de andra simhallarla

Simskola för barn med särskilda behov

I Huddingehallen, Vårby och Torvalla simhall har vi en grupp som kallas för Sjöstjärnan som är en grupp för barn med särskilda behov.

Varje simmare har en enskild ledare, och varje lektion är 20 minuter lång.

 

Du anmäler din simmare till denna grupp via bokningshemsidan.

 

Kötiden varierar kraftigt men vi gör vårt bästa för att erbjuda en plats så snart som möjligt.

 
Sponsorer