SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertörns Simsällskap
GLÄDJE - GEMENSKAP- HÅLLBART- MOD

Styrelse Södertörns Simsällskap
Carin Klasson
Styrelseuppdrag: Ordförande 
Yrke: Arbetar som fysioterapeut i primärvården
Jag har varit inom föreningsidrotten hela livet genom både fotboll och simning. Jag har simmat i Södertörn sedan jag var 9 år och gått igenom motgångar och skördat framgångar i föreningens namn. Jag har suttit i styrelsen sedan våren 2018 som ledamot där jag bland annat hjälpt till att arrangerat tävlingar och engagera föräldrar inom föreningen, innan det var jag delaktig i valberedningens arbete. Jag ser fram emot att få fortsätta arbetet med att göra Södertörn till en förening vi alla kan vara stolta över och känna oss välkomna i.
 

 

Elisabet Lindberg

Styrelseuppdrag: kassör

Yrke: Till vardags jobbar jag på Coca-Cola i Jordbro och jobbar med våra ledningssystem för kvalitet, livsmedelssäkerhet, miljö och arbetsmiljö.

I mitten av februari 2012 så var jag och min dåvarande make på väg hem från Kristinaloppet i Norberg. Han konstaterar att jag då hade gjort en halv tjejklassiker, borde jag inte fundera på att göra hela? Jag insåg att om jag ska ta mig uppströms Vanån så behövde jag lite bättre simteknik. Så jag mailade Södertörn och frågade, två dagar senare fick jag ett samtal ”du börjar simma på onsdag och sedan simmar du onsdagar och söndagar så ordnar det sig”.

Sen är jag fast, jag älskar att simma!

Vårby har blivit min simhall, med mina simkompisar i vuxensimmet och alla fantastiska tränare jag haft där under åren.

Kärleken till simning har gått så långt att jag har utbildat mig till tävlings- och distriktsfunktionär.

När jag fick frågan om ett styrelseuppdrag tackade jag ja, vi är en ideell förening och den drivs av oss som medlemmar, nu var det min tur att göra en insats.

 

Peter Lillieström

Styrelseuppdrag: Vice ordförande 
Yrke: Till vardags jobbar jag på Siemens som ansvarig för en avdelning som säljer automations produkter på den svenska marknaden
 
Som ung simmade jag i Södertörn och kom tillbaka som tränare i och med mina två tjejer Fanny och Anna började att simma på 90 talet. Efter det att jag slutade som tränare fortsatte jag några år som ansvarig för simkommittén
Jag är också aktiv simmare i mastersgruppen och har varit så i 10 år
Södertörn har givit mig så otroligt mycket roligt genom åren. All vänskap med simmare, föräldrar och andra tränare. Alla resor simhallar och hejarklackar på simtävlingar har givit mig och Kerstin vänner för livet som vi numera umgås med utanför simningen. 
Södertörn har en stor plats i mitt hjärta !  

På fritiden gillar jag förutom att simma även andra sporter som cykel, skidor, och dykning     

 

 

Malin Sigfelt

Styrelseuppdrag: Ledamot -HR

Yrke: Partner på Talentia – rekryteringsföretaget. arbetar som Operations Manager och senior rekryteringskonsult på Talentia, med fokus på chef- och specialistrekryteringar inom samhällsbyggnad/tech/IT/ekonomi, Utbildad genusvetare

Har 3 barn som simmar i Södertörn på olika nivåer, medlem i föreningen sedan 2009. Ny i styrelsen sedan årsmötet den 26 november

 

Annica Eldh

Styrelseuppdrag: Sekreterare 

Yrke: Arbetar som Utvecklingsansvarig för H&M gruppens E-com och butiksförpackningar

Jag har med stor glädje och engagemang följt mina tjejer genom olika grupper, nivåer och simhallar, skjutsat, varit funktionär och hejade förälder i deras sim och tränar karriärer inom Södertörns SS, genom att vara aktiv supporter under träningar, tävlingar och mästerskap. Jag har varit aktiv i föreningen sedan 2002 då mina barn började simma i klubben, till en början i Huddinge och Vårby senare i Torvalla och Skogås,

Under många år har jag varit engagerad i styrelsen och är nu tillbaka efter några års paus, jag är utbildad funktionär och var också aktiv i simshopen under många år.

Jag har ett stort och passionerat engagemang i klubben jag ser som en viktig del i simmarsverige och jag finner lika stor glädje i att en 4 åring vågar doppa huvudet under vattnet för första gången som att vi vinner ett lag SM guld och ser fram emot att tillsammans fortsätta arbetet med att göra Södertörns SS till en framgångsrik framtidsklubb med stort hjärta och mycket glädje vi alla kan vara stolta över

 
 
Robert Hanning
Styrelseuppdrag: Ledmaot
Yrke: 
 
Reine Johansson
Stryelseiuppdrag: Suppleant
Yrke:
 
Välkommen att kontakta styrelsen: 
 
Styrelsens uppgifter

-

Syfte
Styrelsens syfte är att vara ytterst ansvarig för hela Södertörns Simsällskaps verksamhet och verka för bästa möjliga förutsättningar att driva en framgångsrik och hälsosam simverksamhet.

-

Mål
Styrelsen har som mål att:
• Södertörns Simsällskap skall vara en känd och välrenommerad simklubb.
• Södertörns Simsällskap skall ha en stabil organisation och ekonomi över tiden, vilket är en förutsättning för att bedriva simverksamheten i enlighet med angivet syfte.
• Södertörns Simsällskap skall ha en dopning- och drogfri verksamhet.
• Södertörns Simsällskap skall ha en i alla delar rättvis och jämställd verksamhet.
• Södertörns Simsällskap skall vara en attraktiv arbetsplats och en bra arbetsgivare.
• Fastställa en verksamhet på årsbasis med budget som är realistisk att genomföra.
• Skapa förutsättningar för att övriga verksamhetsområden kan uppsätta egna realistiska mål.

-

Ansvarsområde
Styrelsen ansvarar för hela Södertörns Simsällskaps verksamhet innefattande all simverksamhet (tävlingsgrupper och simskola), Verksamhetsstöden, Vårbyhallen och administrationen. I detta ligger:
• Att ansvara för klubbens strategi och vision.
• Att som arbetsgivare ansvara för klubbens personal.
• Att ansvara för klubbens ekonomi.
• Att ansvara för klubbens varumärke.
• Att ansvara för klubbens PR och marknadsföring.

-

Mandat
Inom ramen för klubbens stadgar fatta de beslut som behövs för att uppnå ovan angivna mål. Styrelsen skall även se till att besluten verkställs samt följs upp.

 
Sponsorer