- - - Sponsorer - - -
Välkommen till Södertörns hemsida!Hemsidan är under utveckling och hittar du inte det du söker vänligen kontakta kansli@sodertornsim.se
Södertörns simsällskap har verksamhet i 2 kommuner, Torvalla simhall i Haninge kommun samt Huddinge-, Skogås- och Vårby Simhall i Huddinge kommun.


Vi erbjuder såväl minisim, simskola som tävlingssim, från nybörjarstadiet till elitnivå med landslagsrepresentation. Vi erbjuder också masterssimning. Södertörn ger således aktiviteter från förskole- till pensionärsåldrar.


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då HÄR


Simkollo
2016-05-11 12:07
klicka på bilden för större text
För sjätte året i rad erbjuder vi alla simmare i teknikskolan i Södertörns Simsällskap att delta i vårt populära Simkollo.

På simkollot får man en chans att lära känna nya vänner inom simningen samtidigt som man får en utmärkt chans att ta sin simning ett steg längre. 1-2 gånger per dag har vi roliga och varierande träningspass och tiden däremellan fyller vi med roliga aktiviteter såsom laserdome, minigolf och äventyrsbad. Vi står för alla mellanmål och en av luncherna, övriga dagar tar man med sig egen matsäck. All transport sker med buss eller tåg och vi tillhandahåller busskort.

I början på juni skickas en kallelse ut till anmälda deltagare med detaljerat schema och information om veckan


Anmälan: Ni anmäler ert barn till simkollot genom att maila till kansli@sodertornsim.se. Med reservation för ändringar. För att få vara med på simkollot så måste man ha klarat märket Hajen Guld (200 m).

 
Uppdatering: Simkollot vecka 24 är fullbokat men vi har några platser kvar till V.25 och V. 26.

Tidsläpp för HT16
2016-05-03 10:00
Som nuvarande medlem, dvs med en bokning under den terminen som ägt rum, så har man förtur till tiderna när vi öppnar dom för bokning. 

Bokningen till vårens simskola öppnar enligt nedan:
 Huddinge               20 juni kl 9:00 
 Vårby                                        
 Torvalla                 22 juni kl 9:00
Om du har tagit en paus från simskolan så har du ett år på dig att återta din plats och för att kunna göra en bokning samtidigt som nuvarande medlemmar måste du höra av dig till kansliet så att vi kan ge dig rätt behörighet innan du kan göra bokningen. 

För nya medlemmar

Vill du börja i vår simskola eller återuppta din plats efter en längre paus släpper vi tiderna för bokning när nuvarande medlemmar har fått möjlighet att boka in sig. 

Bokningen för nya medlemmar öppnar följande datum:

Vårby                          
Huddinge & Torvalla      29 juni kl 9:00

För att göra en bokning börjar du med att skapa ett konto och därefter kan du göra bokningen. Klicka här för att skapa ett konto och du hittar en detaljerad lathund på hur du gör genom att klicka här Du hittar all information du behöver under "Börja i simskola"
Verksamhetsberättelsen
2016-04-11 10:24
För dig som inte kunde komma på vårt årsmöte så finns här verksamhetsberättelsen att läsa. Trevlig läsning!
Sommarens intensivsimskolor
2016-03-18 09:09
Under fliken simskola-intensivsimskola kommer du i mitten av april hitta mer information om när vi har våra intensivsimskolor. Vi kommer att ha dessa i Vårby simhall, Torvalla sim-, och sporthall samt i Höglundabadet.
Välkommen!
Välkommen med anmälan till funktionärsutbildning
2016-03-09 08:32
Nu är det dags för dig som ännu inte gått tävlingsfunktionärsutbildningen att anmäla dig.
Söndagen den 10 april i Torvalla sim-, och sporthall mellan 10-16.
Din chans att få de bästa platserna på tävlingarna och ge våra ungdomar en möjlighet att få tävla på hemmaplan.

Föreningen förväntar sig att minst en vuxen kopplad till varje simmare i tävlingsverksamheten genomgår denna utbildning.

Om du har barn i teknikskolan som förmodligen kommer att söka sig till tävlingsverksamheten kan du redan nu passa på att gå utbildningen.

Här kommer inbjudan.

Välkommen in i funktionärsfamiljen!
Nyheter från våra grupper
Start, 24/05 08:20 
Start, 17/05 08:45 
Vuxenverksamhet, 11/05 13:11 
Start, 09/05 13:47