- - - Sponsorer - - -
Välkommen till vår nya hemsida!!!Hemsidan är under utveckling och hittar du inte det du söker vänligen kontakta kansli@sodertornsim.se
Södertörns simsällskap har verksamhet i 2 kommuner, Torvalla simhall i Haninge kommun samt Huddinge-, Skogås- och Vårby Simhall i Huddinge kommun.


Vi erbjuder såväl minisim, simskola som tävlingssim, från nybörjarstadiet till elitnivå med landslagsrepresentation. Vi erbjuder också masterssimning. Södertörn ger således aktiviteter från förskole- till pensionärsåldrar.


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då HÄR


Boka datum för funktionärsutbildning
2016-02-02 09:23
Nu kommer det en ny möjlighet för dig som inte gått funktionärsutbildningen att gå den.
Datum för utbildningen är satt Söndagen den 10 april klockan 10-16 och kommer att vara i Torvalla sim-, och sporthall. Du kommer sen få möjlighet att göra din praktik på vårsimiadens kvaltävling som också kommer att gå i Torvalla 14 dagar senare, vilket betyder att du mer eller mindre direkt får testa det du lärt dig. Anki, som kommer vara din utbildare kommer också att jobba på tävlingen vilket betyder att du har ett gott stöd, så passa på. Denna utbildning vänder sig i första hand till föräldrar i tävlingsverksamheten men också till simmare över 16 år. Naturligtvis är föräldrar/vårdnadshavare till barn i teknikskolan också välkomna att delta för att få större kunskaper om simning och vad som gäller på tävlingar. Det viktigaste är att du är över 16 år och vill utbilda dig till simfunktionär. Det är otroligt viktigt för föreningen att vi har många funktionärer så att vi kan genomföra tävlingar på hemmaplan. Inbjudan kommer att läggas ut här den 7 mars och skickas till alla registrerade adresser i tävlingsverksamheten, men du kan boka datumet redan nu.

Motioner till årsmötet
2016-01-27 08:40
Nu har det snart gått ett år sen förra årsmötet och den 21 mars är det dags igen. Kallelsen kommer ca 3 veckor innan. Om det är så att man vill lämna in en motion så måste man göra det i god tid innan så att den kan förberedas av styrelsen. Sista datum för inlämnande av motioner är 20 februari.
Du kan antingen skicka den på mejl till: 

kansli@sodertornsim.se
 
eller via brev till

Södertörns Simsällskap
Box 3101
145 03 Norsborg

Med vänliga hälsningar
Styrelsen
Grattis Sarah!!
2016-01-26 10:04
Tänkt att vi än en gång får glädjas åt att "vår" Sarah har fått Jerringpriset igen och inte nog med det. Hon blev årets kvinnliga idrottare i Sverige också, fantastiskt. Vi vet ju att hon är fantastisk, kul att juryn och svenska folket tycker det också. Vi får väl se om Haningeborna tycker detsamma på fredag på Haninge Idrottsgala och om de även gillar vad "vår" Jesper har gjort.
Simshopen
2016-01-25 13:55

I helgen är shopen öppen under UGP (30-31/1).

Vi säljer både klubbkläder och TYR produkter i helgen. 


Endast kortbetalning!


Öppettider:

Lördag 8-11  och 14-18

Söndag 8-11


Vi ses i hallen!

Sponsring av grenar på UGP 1
2016-01-11 08:49
Sista helgen i januari arrangerar Södertörn simtävlingen UPG 1. DU har nu som företag eller privatperson möjlighet att sponsra en gren på denna tävling. Genom att göra detta stöttar du Södertörns simsällskap och får också en möjlighet att visa att du gör det genom att det kommer synas på Scorebord, livetimning och i startlistan. Bifogat finns anmälningsblanketten. Sista dag för att skicka in denna är 15 januari. Passa på!!

Med vänliga hälsningar
Södertörns simsällskap

Vill du sponsra en gren på UPG 1.docx »
Nyheter från våra grupper
Start, 12/11 08:15 
Masters, 23/06 15:58 
Masters, 16/03 16:00