- - - Sponsorer - - -
Välkommen till Södertörns hemsida!

Södertörns simsällskap har verksamhet i 2 kommuner, Torvalla simhall i Haninge kommun samt Huddinge-, Skogås- och Vårby Simhall i Huddinge kommun.


Vi erbjuder såväl minisim, simskola som tävlingssim, från nybörjarstadiet till elitnivå med landslagsrepresentation. Vi erbjuder också masterssimning. Södertörn ger således aktiviteter från förskole- till pensionärsåldrar.


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då HÄR


Simshopens ÖppettiderNu kan du anmäla dig för att hjälpa till med S O S
2017-02-02 13:55
Nu är det dags! Södertörn har nu fått alla de arbetsuppgifter vi ska bemanna på Swim Open Stockholm och nu ger vi dig chansen att hjälpa till på Sveriges mest häftiga tävling, vi han nog till och med påstå att det är Nordens häftigaste.
Här hittar du det dokument som visar vad vi ska göra och till vem du ska anmäla dig. Viktigt att du läser noggrant för vissa uppgifter har specifika krav, som ålder t ex, eller erfarenhet från förra året.

Anmäl dig snarast till cecilia.loqvist@sodertornsim.se till det du önskar jobba med. Glöm inte att skriva tröjstorlek och arbetsuppgift. Är det så att du kan jobba en dag med vad som behövs går det också bra att skriva. Då blir det lättare att fördela jobben.

TACK FÖR ATT DU ÄR SÖDERTÖRNARE OCH STÄLLER UPP!
Kungens medalj tilldelas Sarah Sjöström
2017-01-31 12:06
Vi är stolta att få berätta att vår Sarah kommer att tilldelas Kungens medalj av åttonde storleken. Motiveringen är kort: "för framstående insatser som simmare". Medaljen kommer att delas ut den 7 februari på slottet. Även mountainbikecyklisten Jenny Rissveds kommer att få en medalj. Vi gratulerar Sarah och är helt ense med kungen, hon har gjort framstående insatser som simmare, men lägger till, för simningen och för svensk idrott!
Grattis!
Biljetter och volontärjobb på Swim Open Stockholm
2017-01-10 09:46
8-11 april 2017
Nu börjar det närma sig!
Södertörn är en av de föreningar som arrangerar Swim Open Stockholm. Vi kommer att behöva hjälp med chaufförer till våra bilar för att hämta och lämna simmare på Arlanda, transportvärdar på Arlanda för att ta emot simmarna (14-17 år), hjälp i våra helpdesks på hotellen och några som kan stå och hjälpa till vid parkeringen för de som jobbar på tävlingen under en tävlingsdag. Mer om detta kommer i slutet av januari men du kan redan nu fundera på om du kan hjälpa till eller inte. Chaufförerna behövs innan och efter tävlingen 6,7 och 12 april, transportvärdarna 6,7 april och resterande under tävling 8-11 april. Om du hjälper till har du möjlighet att titta på tävlingarna men har ingen garanterad sittplats.

För dig som vill titta på tävlingar och vill ha vår klubbrabatt så kan du beställa biljetter via Cecilia innan den 31 januari. Du skickar ett mejl till Cecilia.loqvist@sodertornsim.se och skriver vilken sorts biljett du vill ha, är det dagbiljett så skriv vilket datum, antal biljetter samt grupp och namn på simmaren som simmar i föreningen. Gäller endast medlemmar i Södertörns simsällskap.
De rabatterade biljetterna kostar:
Dagbiljett: 150:-
Seriebiljett (Alla dagar) 450:-
Ingen skillnad på barn eller vuxen.

Tack för hjälpen och välkommen!

Simskola för nyanlända 12-19 år
2017-01-10 09:28
Under våren kommer vi att ha en simskolan för nyanlända i Vårby simhall. Startdatum är den 17/2.
 Klicka här för inbjudan. Välkommen!
2016-12-30 09:50
 
Nyheter från våra grupper
Torvalla, 20/02 09:01 
Start, 06/02 10:42 
Simskola, 21/12 13:33 
Start, 19/12 08:55 
Start, 28/11 10:34