- - - Sponsorer - - -
Välkommen till Södertörns hemsida!

Södertörns simsällskap har verksamhet i 2 kommuner, Torvalla simhall i Haninge kommun samt Huddinge-, Skogås- och Vårby Simhall i Huddinge kommun.


Vi erbjuder såväl minisim, simskola som tävlingssim, från nybörjarstadiet till elitnivå med landslagsrepresentation. Vi erbjuder också masterssimning. Södertörn ger således aktiviteter från förskole- till pensionärsåldrar.


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då HÄR


BOKA SIMSKOLA


Simshopens ÖppettiderSOS, biljetter och hjälp på tävlingen
2016-12-06 10:45
Det har kommit lite frågor kring Swim Open Stockholm.
Tävlingen är den 8 - 11 april. Vi kommer som 2016 ha ansvar för transporter och hotell och kommer behöva hjälp med diverse saker. En lista med arbetsuppgifter kommer skickas på mejl efter nyår så att ni kan anmäla ert intresse för att hjälpa till, vi hade väldigt kul förra tävlingen!

Vi kommer också kunna erbjuda billigare biljetter för våra medlemmar, så vänta till i januari och beställ via oss så får ni absolut billigast biljetter. De som hjälper till kommer få möjlighet att gå och titta om än inte ha en garanterad sittplats. Kan vara bra att veta.

Vill du veta mer så vänta lite med dina frågor tills vi har mer svar kring arbetsuppgifter och biljetter.
Men boka datumen!!

Dags att fundera på nomineringar och boka Årsmötet 27/3-17
2016-12-05 14:24
Det här är Anders, sammankallande i valberedningen
Nu är det snart dags för Årsmötet i Södertörns simsällskap. Måndagen den 27 mars är det Årsmöte i Kulturhusets aula. Mötet börjar 18.00 Alla medlemmar är välkomna. Programmet är ännu inte spikat det kommer ca 3 veckor innan mötet.
Vad som redan är spikat är att valberedningen behöver din hjälp. Antingen att du nominerar någon till någon av de poster som kommer behövas människor till eller anmäler dig själv som intresserad. Vi vet redan nu att det kommer behövas folk då några redan har flaggat för att de inte kommer sitta kvar. Så meddela Anders senast den 31 januari om du själv är intresserad eller om du vet någon annans om skulle vara bra för Anders att ta kontakt med.
anders.widmark@shh.se

Om du vill lämna in motioner till Årsmötet är det samma datum som gäller 31 januari. Dessa kan skickas till Cecilia som är verksamhetschef och som sammanställer eventuella motioner till styrelsen.
cecilia.loqvist@sodertornsim.se

Hoppas vi ses!

SUM-Sim Riksfinal, framgångar i kortbana
2016-12-05 08:31
Ni som följde med på Superlive och på vår Facebooksida har redan fått uppleva euforin av att se simmarnas framgångar i bassängen i Jönköping på riksfinalen i svenska ungdomsmästerskapen. Kämpasegrar, lagkapper som blev nagelbitare, individuella prestationer som överträffade alla drömmar, personliga rekord som rök all världens väg. Det var ett fantastiskt SUM-Sim som renderade i en 6:e plats bland 72 klubbar som tog poäng. En framgång som vi väntat på och som äntligen är här. Starkt simmat! Om drygt 6 månader är det långbana som ska kämpas i för våra simmare och vi hoppas att truppen som bestod av 17 simmare denna gång, ska bli ännu större och framgångarna ta ett steg till.
2016-11-29 13:35
 
Sum-Sim region i Torvalla
2016-11-14 13:01
Så var Svenska ungdomsmästerskapens regionsfinal avklarad. I ett kokande Torvalla simmades det för glatta livet och våra simmade gjorde mycket fina resultat. 16 simmare gjorde individuella kval till riksfinalen och totalt kommer truppen bestå av 20 simmare. Det var många personliga rekord som slogs och det är ju det som är viktigast. Att överträffa sig själv!
Ett stort tack till alla som ställde upp som funktionärer, många jobbade alla passen, TACK!
Vi vill också tacka alla som gick in som grensponsorer och även vår sponsor som gav dryck till pristagarna på pallen.
Nyheter från våra grupper
Start, 28/11 10:34 
Vuxenverksamhet, 19/10 07:50 
Start, 18/10 10:06 
Start, 18/10 10:03 
Start, 10/10 11:23