Välkommen till Södertörns hemsida!

Södertörns simsällskap har verksamhet i 2 kommuner, Torvalla simhall i Haninge kommun samt Huddinge-, Skogås- och Vårby Simhall i Huddinge kommun.


Vi erbjuder såväl minisim, simskola som tävlingssim, från nybörjarstadiet till elitnivå med landslagsrepresentation. Vi erbjuder också masterssimning. Södertörn ger således aktiviteter från förskole- till pensionärsåldrar.


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då HÄR

BOKA SIMSKOLA


Simshopens ÖppettiderSamarbetsavtal med GreenMachine
2017-05-11 14:29
Vi är stolta och glada över att presentera en ny sponsor till vår förening.

Greenmachine är ett svenskt företag som säljer ekologiska energibars som är anpassade för idrottare och innehåller inte gluten/soja/palmolja eller tillsatt socker. De är framtagna för att passa före/efter och när man behöver återhämtning efter träning.


 Greenmachine erbjuder simmare i Södertörns Simsällskap 15 % rabatt i vår web shop, www.greenmachine.se och vid varje köp kommer Green Machine även sponsra föreningen med 5% av beloppet ni handlar för. Uppge koden ”sodertorn15” vid utcheckning för att ta del av erbjudandet.

Är du den ideella kraft Södertörn behöver?
2017-04-27 08:48
Att tävla är en del av vår verksamhet, även på hemmaplan
Är du bra på att:
- organisera?
- Prata med folk?
- Hålla många bollar i luften samtidigt?
- Peppa?
Då är du den ideella kraft vi söker! Eller du kan vara två, för visst är det roligare att dela på ansvaret och kunna göra halva arbetet var.
Vad är det som vi söker då? Jo, någon som kan tänka sig att vara ansvarig för att vi har funktionärer på plats när vi har tävlingar. Du/ni ska helt enkel bemanna tävlingarna med funktionärer och andra positioner som tävlingen behöver bemannas med. Du blir ett viktigt nav. Vi har mellan 3-5 tävlingar/år, några interna och några inbjudningstävlingar. Det spelar ingen roll om du är funktionär själv eller inte, men som förälder/vårdnadshavare i Södertörn förväntas du hjälpa till på tävlingar och detta är ett sätt att hjälpa till. Du kommer inte att behöva ordna kurser för blivande funktionärer, det ordnar andra. Intresserad? ta kontakt med verksamhetschefen
cecilia.loqvist@sodertornsim.se

Välkommen med dina frågor eller din anmälan om intresse.
Extra telefontid
2017-04-20 08:58
Idag torsdag 20 april har vi extrainsatt telefontid mellan 9 och 11 för att hjälpa till med bokningar till intensivsinskolan.  

Vi har även telefontid mellan 13 och 15 som vanligt. 
Intensivsimskola 2017
2017-04-18 14:32
Vårterminen går mot sitt slut men vi ger nu Er chansen till en Intensivsimskola i alla våra simhallar. Genom att simma intensivt under en kort period ger Ni Era barn de bästa förutsättningarna till att bättra på simkunskaper innan sommarens bad.


Anmälan görs i här på hemsida under "boka simskola" från och med torsdagen den 20 april kl. 09:00. Gå in på www.sodertornsim.se och följ instruktionerna. Nya medlemmar kan boka in sig från och med den 27 april


Klicka HÄR för all information
Verksamhetsberättelsen för 2016
2017-03-30 11:24
Verksamhetsberättelsen för 2016 ligger nu uppe på hemsidan under fliken "styrelsen kommunicerar" som du ser om du först loggar in och därefter klickar på "om klubben"
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer