Välkommen till Södertörns hemsida!

Södertörns simsällskap har verksamhet i 2 kommuner, Torvalla simhall i Haninge kommun samt Huddinge-, Skogås- och Vårby Simhall i Huddinge kommun.


Vi erbjuder såväl minisim, simskola som tävlingssim, från nybörjarstadiet till elitnivå med landslagsrepresentation. Vi erbjuder också masterssimning. Södertörn ger således aktiviteter från förskole- till pensionärsåldrar.


BOKA SIMSKOLA

Södertörn 50 ÅR
2017-07-13 10:43
Detta kommer firas i samband med Open Water KM den 16 augusti. Spara datum! Vi ses!
Nytt klubbrekord/Svensk rekord av Sarah
2017-06-30 22:32
Sarah foto taget av Marie Eriksson
Sarah Sjöström slog till med ett nytt klubbrekord på 50 m frisim idag på SM-tävlingarna i Borås. Det nya rekordet lyder 27,80. Ett stort grattis! Det ar också ett nytt svenskt rekord.
Vill du läsa mer om tävlingarna, gå in på nyheter från våra grupper eller besök oss på vår facebooksida.
KM 2017 i Open Water
2017-06-20 15:26
Förra årets mästare - är du en av de nya?
I augusti kör vi årets Open Water KM. Vill du veta mer om bansträckning, datum och hur du anmäler dig går du in på vuxenverksamhet och Open water så finns all info där!

Samarbetsavtal med GreenMachine
2017-06-15 14:29
Vi är stolta och glada över att presentera en ny sponsor till vår förening.

Greenmachine är ett svenskt företag som säljer ekologiska energibars som är anpassade för idrottare och innehåller inte gluten/soja/palmolja eller tillsatt socker. De är framtagna för att passa före/efter och när man behöver återhämtning efter träning.


 Greenmachine erbjuder simmare i Södertörns Simsällskap 15 % rabatt i vår web shop, www.greenmachine.se och vid varje köp kommer Green Machine även sponsra föreningen med 5% av beloppet ni handlar för. Uppge koden ”sodertorn15” vid utcheckning för att ta del av erbjudandet.


Klicka HÄR för mer information

Är du den ideella kraft Södertörn behöver?
2017-04-27 08:48
Att tävla är en del av vår verksamhet, även på hemmaplan
Är du bra på att:
- organisera?
- Prata med folk?
- Hålla många bollar i luften samtidigt?
- Peppa?
Då är du den ideella kraft vi söker! Eller du kan vara två, för visst är det roligare att dela på ansvaret och kunna göra halva arbetet var.
Vad är det som vi söker då? Jo, någon som kan tänka sig att vara ansvarig för att vi har funktionärer på plats när vi har tävlingar. Du/ni ska helt enkel bemanna tävlingarna med funktionärer och andra positioner som tävlingen behöver bemannas med. Du blir ett viktigt nav. Vi har mellan 3-5 tävlingar/år, några interna och några inbjudningstävlingar. Det spelar ingen roll om du är funktionär själv eller inte, men som förälder/vårdnadshavare i Södertörn förväntas du hjälpa till på tävlingar och detta är ett sätt att hjälpa till. Du kommer inte att behöva ordna kurser för blivande funktionärer, det ordnar andra. Intresserad? ta kontakt med verksamhetschefen
cecilia.loqvist@sodertornsim.se

Välkommen med dina frågor eller din anmälan om intresse.
Nyheter från våra grupper
Start, 17/07 17:43 
Start, 10/07 11:45 
Start, 03/07 22:32 
Start, 02/07 22:26 
Start, 01/07 22:18 
 
Sponsorer