SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertörns Simsällskap
GLÄDJE - GEMENSKAP- HÅLLBART- MOD

Södertörns Simsällskap

Södertörns Simsällskap grundades år 1967 och har sedan dess etablerat verksamhet i två närkommuner till Stockholms Stad, Haninge och Huddinge kommun. Södertörn verkar främst i Torvalla Simhall, Huddinge Simhall, Skogås Simhall samt i Vårby simhall där Södertörn även står för driften av hallen. Klubben bedriver såväl simskola som tävlingssimning, från nybörjare till bäst i världen. Klubben erbjuder också mastersimning samt vuxensim för de som vill utveckla sin simkunnighet i vuxen ålder. I Vårby simhall erbjuds kvinnosim samt allmänhetens bad. 

 

Södertörns Simsällskap mål med sin verksamhet är att öka simkunnigheten och simsportens utbredning. Vi som klubb vill bistå med ett öppet klimat och respekt för människors lika värde. Vi anser att föreningsliv är en oerhört viktig del för barn och ungdomar idag då föreningslivet skapar hälsa, målmedvetenhet och laganda. Södertörns Simsällskap är stolta över att kunna bidra till glädje och gemenskap samtidigt som vi lär ut en livsnödvändig sport.

 

Nyhetsarkiv
2015 gick vi över till vår nya hemsida men du kan läsa vårt nyhetsarkiv mellan 2010 och 2014 genom att klicka på länken nedan.

 
Sponsorer