Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södertörns Simsällskap
Vill du vara med och bidra till Södertörn Simsällskaps verksamhet?
Vill du/ditt företag vara med och bidra genom sponsring till klubben och på så sätt bidra till ökad vattenvana och simkunnighet samtidigt som Södertörns Simsällskap kan arbeta för att fler ungdomar och barn har möjlighet att stanna inom idrotten och utvecklas som simmare och personer. Vi tar mer än gärna emot förslag på hur du/ditt företag kan bidra med att sponsra oss och vår verksamhet. Nedan finner ni några färdiga förslag på sponsring men dessa går självklart att modifiera för att vi tillsammans ska känna oss nöjda.

Välkomna att höra av er!
Reklamskylt på väggen i Torvalla simhall
I Torvalla sim och sporthall har vi varje vecka ca 1000 barn och vuxna som deltar i någon av våra grupper samt att vi varje termin har minst tre tävlingar som lockar besökare från inte bara Haninge kommun men även större delen av Stockholm. Utöver vår egen verksamhet har även flera andra föreningar verksamhet i hallen och den är dessutom välbesökt av allmänheten.

Format: 220 x 60 cm, material forex alt annat fuktbeständigt material och bekostas av Sponsor. Uppsättningen sköter Södertörns Simsällskap


Alternativ:

 • Prispodiesida (väggen mot lilla simhallen):
  • 1 år 6.000:-
  • 3 år 15.000:-
 • Entrésida (vägen mot café och entré):
  • 1 år 3 500:-
  • 3 år 9 000:-

Utöver reklamskylten i simhallen kommer företagsloggan läggas upp Södertörns Simsällskaps hemsida och om så önskas med länk till sponsorns hemsida samt i föreningens årsberättelse.

 

Är du/ditt företag intresserade eller har några frågor kontakta:


Ernst Winsa

ewinsa@kth.se 


eller


Daniel Ekberg
Sponsortryck på Södertörn simsällskaps profilkläder

Detta ingår:

 • Logga i ca A5 format på avsedd plats i Torvalla med information om vilka företag som stödjer Södertörns Simsällskap ingår vid sponsor av kläder
 • Loggan kommer även att finnas på Södertörns hemsida med länk till hemsida om så önskas samt i årsberättelsen.

Badmössor

 • 300 st ( räcker ca 2 år) 18.000:- (tryck på båda sidor av badmössa i vitt.) SÅLT!

T-shirt bomull (ryggtryck alt Höger ärm)

 • 200 st. tillsammans med annan sponsor 8.000:- Ensam sponsor = större logga 20.000:- Stl 140 cl– XL, Denna T-shirt är ”bas tröjan” som används av alla Södertörns simmare på tävlingar där de tävlar för Södertörns Simsällskap. Köps av simmare. (förutom någon som ev. har ett separat sponsor avtal t ex Sarah Sjöström)

T-shirt funktionsmaterial (ryggtryck)

 • 100 st. ca 1 år tillsammans med andra sponsorer 8000:- Ensam sponsor = större logga 20.000:- stl S-XL denna T-shirt är ett komplement till bomulls t-shirt att använda på tävlingar mm.

Mästerskapströja

 • 100 st (ca 1 år) tillsammans med andra sponsorer 6.000:- Stl S-XL används framförallt av alla simmare på SM/JSM samt SUM-SIM riksnivå, alla deltagande simmare vid dessa mästerskap får 1 st tröja. Denna tröja används även på andra tävlingar där simmarna simmar för Södertörns Simsällskap (används inte vid ev landslagsuppdrag)

Tryckfärdig enfärgs pdf skall levereras av sponsor till Södertörns Simsällskap

 
Sponsorer