SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertörns Simsällskap
GLÄDJE - GEMENSKAP- HÅLLBART- MOD
Masters
Masters

Sidan är under konstruktion - Uppdateras inom kort

Hälsningar från Margit
2015-06-23 15:58
Här kommer en hälsning från vår världsrekordhållande masterssimmare Margit som deltagit i tävlingen Mallorca Open tidigare i april:

Jag var på Mallorca och simmade för fjärde gången i den härliga anläggningen. De har både en inomhus långbana som man delar på mitten vid kortbanetävling och en härlig långbana utomhus där simmarna och vattenpolo tränar i.

Bra stämning, ganska bra med folk och en rolig tävling! Man kan kombinera tävlingen med ett träningsläger om man vill.

På söndagen kom en ung klubbkamrat, Emily Lamb, som jag inte känner men som bor på Mallorca. Jag blev mycket förvånad men glad och hon och hennes mamma kom och tittade på mig hela passet. "Strongt!!!" Som tur var så satte jag ett europarekord på 100m medley med tiden 1:25.13 och sänkte mitt nordiska rekord med över 2 sekunder från MASTERS SM.
Världsrekord av Margit
2015-03-16 16:00
Bild från tidigare tillfälle

Under norska Mastersmästerskapen 14-15 mars satte Margit Ohlsson simmandes för Södertörns Simsällskap världsrekord på 200 ryggsim med tiden 2.58,64.

Hon slog även två nordiska rekord på 100m medley med tiden 1.28,41och 100m bröstsim med tiden 1.44,49.
 

Stort Grattis önskar alla Södertörnare!

 
Sponsorer