SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertörns Simsällskap
GLÄDJE - GEMENSKAP- HÅLLBART- MOD
Teknikskola - Huddinge

Teknikskola i Huddingehallen
Här hittar du information om Huddingehallens teknikskola


Hur jobbar vi med teknikskola under Coronatider?
2021-02-19 14:24

Vi befinner oss fortfarande i enpandemi vilket betyder att vikommer att behöva göra anpassningar.Enligt restriktionerna så får det ej befinna sig mer än 24 personer i omklädnings områdenai Torvalla,och ännu färre i Skogås,vilket gör att våra rutiner kommer att behöva ändras. Nedanstående restriktioner kommer att gälla för de olika grupperna.

 

 

Teknik Brons, Teknik Silver, Teknik Guld och Teknik Träning 

För er med barn 6 år och uppåt gäller följande:  

  • Barn från 6 år som går i teknikbrons, silver, guld och träning ska lämnas nere vid entrédörrarna 5 minuter innan lektionsstart. Det kommer stå två instruktörer i entrén som tar emot barnen för att sedan lämna dem till respektive siminstruktör som står och väntar uppe vid cafét för att sedan ta med de in till simhallen för lektionsstart.  
  • Barnen ska duscha hemma innan lektionsstart 
  • Barnen ska ha badkläder på sig under ordinarie kläder,då de går direkt in i hallen för lektionsstart.  
  • Kläderna ska läggas i medhavd ryggsäck och skorna ska läggas i medhavd påse. 
  • Efter lektionsslut kommer en av instruktörerna gå med simmarna till omklädningsrum för ombyte 
  • Vi kommer använda könsneutralaomklädningsrum för alla barn upp till 10 år. Det kön instruktören har avgör vilket omklädningsrum som gäller.  
  • Barnen hämtas upp 12 minuter efter lektionsslut vid samma entré där de lämnades 

För barn 11 år och äldre gäller följande efter lektionens slut  

De har 10 minuter på sig att byta om, de får byta om själva i respektive omklädningsrum.  Och sedan gå ner själva till sina föräldrar vid entrén. Alltså har 11 år och äldre eget ansvar.    

Det kommer finnas instruktörer vid ert barns sida under hela simskola vistelsen, från att ni lämnar tills ni hämtar. Tänk på att: meddela simlärarna om ditt barn har några speciella behov så at de kan ta hänsyn till det under lektionerna.  

SM/JSM
2018-10-17 16:15

Hej!

14-18 November går SM/JSM av stapeln i Eriksdalsbadet. Södertörns SS , Neptun S och Polisen står som arrangörer för denna tävling som är en av Sveriges största simtävling. Södertörn har åtagit sig att bland annat sköta en spotlight på finalpassen, bistå sekretariatet med kopiering samt sätta upp resultat listor på alla pass, kordinera medaljer, trycka och skapa program samt bistå med korgbärare på final passen. Ni som vill vara med och hjälpa till på en av Sveriges största sim fest och samtidigt se simmarna på nära håll, hör av er till Sakke 070-757 10 42 eller sakke.virtanen@nord.com

PS. Det är gratis inträde till SM/JSM om ni har en Södertörns klubb tröja på er.

Med Vänliga Hälsningar

Sakke Virtanen/Styrelsen SSS

 

Tävlingarnas starttider:

 

Onsdag 14/11          Pass 1 kl 09:30             Pass 2 kl 17:30
Torsdag 15/11         Pass 3 kl 09:30             Pass 4 kl 17:30
Fredag 16/11           Pass 5 kl 09:30             Pass 6 kl 17:30
Lördag 17/11           Pass 7 kl 09:30             Pass 8 kl 17:30
Söndag 18/11          Pass 9 kl 10:00             Pass 10 kl 17:00

Inpasseringskort
2018-02-02 12:11
Har ni tappat bort ert inpasseringskort? Fyll i formuläret Här så kan ni hämta ut ett nytt i receptionen.

  • Har ni glömt kortet måste ni betala entré avgift i receptionen för att komma in i simhallen. 
  • Vid borttappat kort måste ni beställa ett nytt kort för 50kr och dessutom betala entréavgift tills kortet kommer.

  • Vid de 2 första tillfällena kommer inpasseringskort för terminen att delas ut på andra våningen utanför Café Våga. Denna termin kommer varje simmare få ett inpasseringskort och ett kort för att låsa skåpen.
Boka våren 2018
2018-02-02 12:10

För att fortsätta så måste ni göra en återanmälan själva och den kan ni göra från och med måndagen den 11 december under "boka simskola".


Om ni har blivit tilldelade en grupp och tid så det den tiden som gäller!


Ni är garanterad plats i teknikskolan om ni gör återanmälan fram till och med den 27 december men den 28 december släpper vi tiderna för dom som gick i simskolan i våras och då kan vi inte längre garantera plats. 


OBS! en garanterad plats i teknikskolan innebär inte en garanti i samma simhall. Tyvärr har vi platsbrist i teknikskolan och det kan hända att ni får plats i en av våra andra simhallar istället.


När ni gör bokningen kommer ni se flera olika grupper per nivå, viktigt är då att ni bokar in er i en grupp med rätt födelseår. Ni ser vilka födelseår är avsedda på gruppnamnet. Heter gruppen ” Torvalla - TB 5 - Sön 17:45 - 08-09” så betyder det att de barn som är födda 2008 och 2009 kan boka in sig i gruppen.


Klicka HÄR för att komma till bokningssidan och för att se en detaljerad lathund
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer