SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertörns Simsällskap
GLÄDJE - GEMENSKAP- HÅLLBART- MOD

Avbokningsvillkor

Alla avbokningar ska alltid ske direkt till kansliet via mail: simochteknikskola@sodertornsim.se . Inga undantag.

 

Om avbokning sker-

 

  • Mer än 7 dagar före kursstart är avbokningen kostnadsfri.
  • Mindre än 7 dagar före kursstart debiteras 200 kr i avbokningsavgift.
  • Upp till 3 veckor efter kursstart (eller barnet blev anmäld i fall hen började senare) debiteras 200 kr i avbokningsavgift,  samt de tillfällena som ägt rum, oavsett om den anmälde har deltagit eller inte.  Priset per tillfälle varierar beroende på vilken nivå eller grupp man simmar i.
  • Mer än 3 veckor efter kursstart debiteras hela avgiften.

OBS: vi ger ingen ersättning för de lektionerna som barnet inte varit med på, även på grund av sjukdom. Vid längre frånvaro eller skada  mejla simochteknikskolan@sodertornsim.se med läkarintyget.

Ersättning

Vi ger ingen ersättning för de lektionerna som barnet inte varit med på, även på grund av sjukdom. Vid längre frånvaro eller skada mejla simochteknikskolan@sodertornsim.se med läkarintyget.

 

Södertörns Simsällskap är en ideell förening utan vinstintresse och därför har vi inte möjlighet att ersätta inställda lektioner under terminen som inträffar pga orsaker som vi som simskola inte kan påverka. Ex på sådana orsaker kan vara kontaminerat vatten eller väderförhållanden. Är lektioner inställda pga orsaker som vi kan påverka, ex personalbrist, ger vi ersättningslektioner i den mån vi kan. Ekonomisk ersättning utgår ej.

Avbokningsvillkor för privatlektioner och intensivsimskola/intensivteknikskola

Om avbokning sker-

  • Mer än 24 timmar före kursstart är avbokningen avgiftsfri.
  • Mindre än 24 timmar före kursstart debiteras:
    • Hela beloppet för privatlektioner
    • 200kr som avbokningsavgift för intensivsimskola/intensivteknikskola. Därefter lägger vi till priset för varje lektion som äggt rum
 
Sponsorer