SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertörns Simsällskap
GLÄDJE - GEMENSKAP- HÅLLBART- MOD
Teknikskola - Huddinge

Teknikskola i Huddingehallen
Här hittar du information om Huddingehallens teknikskola


Hur jobbar vi med teknikskola under Coronatider?
2021-02-19 14:24
 • Lektionerna är 1 timme långa, men 5min används för att ta av sig vid bassängkanten. 
 • Teknik silver simmar en gång i vecka i stället för två. Vill man simma två gånger i veckan då blir andra gången i Vårby simhall. Kontakta oss i så fall.
 • Föräldrarna får inte vara med i simhallen eller omklädningsrummet. Bara föräldrar till barn med särskilda behov är tillåtna att vara med under lektionen.
 • Så här kommer cirkulationen se ut:

 • Barnen kommer in själva till hallen och går upp för trappan. Det finns en dörr bredvid caféet som kommer direkt till trampolin bassängen. Det är den dörren som barnen kommer använda för att komma in. Vid första tillfället har vi personal som hänvisar vägen.
 • Barnen ska ha simkläder under sina kläder, för de ska inte passera genom omklädningsrummet. Vi hänvisar en plats i hallen där de ska ta av sig och lämna sina kläder på bänken.
 • När de är klara går de och byter om i var sitt omklädningsrum (flickor i damernas och pojkar i herrarnas). Barnen får inte duscha innan eller efter lektionen, duschning sker i hemmet.
 • För att komma ut går de ner för trapporna och ut genom personal utgången. Vi fixar pillar på väggen med vår logga för att visa vägen ut.

Teknikskolans nivåer och mål
2020-02-26 10:54

Om du vill läsa mer om alla mål som tillhör varje nivå inom teknikskola, klicka här

SM/JSM
2018-10-17 16:15

Hej!

14-18 November går SM/JSM av stapeln i Eriksdalsbadet. Södertörns SS , Neptun S och Polisen står som arrangörer för denna tävling som är en av Sveriges största simtävling. Södertörn har åtagit sig att bland annat sköta en spotlight på finalpassen, bistå sekretariatet med kopiering samt sätta upp resultat listor på alla pass, kordinera medaljer, trycka och skapa program samt bistå med korgbärare på final passen. Ni som vill vara med och hjälpa till på en av Sveriges största sim fest och samtidigt se simmarna på nära håll, hör av er till Sakke 070-757 10 42 eller sakke.virtanen@nord.com

PS. Det är gratis inträde till SM/JSM om ni har en Södertörns klubb tröja på er.

Med Vänliga Hälsningar

Sakke Virtanen/Styrelsen SSS

 

Tävlingarnas starttider:

 

Onsdag 14/11          Pass 1 kl 09:30             Pass 2 kl 17:30
Torsdag 15/11         Pass 3 kl 09:30             Pass 4 kl 17:30
Fredag 16/11           Pass 5 kl 09:30             Pass 6 kl 17:30
Lördag 17/11           Pass 7 kl 09:30             Pass 8 kl 17:30
Söndag 18/11          Pass 9 kl 10:00             Pass 10 kl 17:00

Inpasseringskort
2018-02-02 12:11
Har ni tappat bort ert inpasseringskort? Fyll i formuläret Här så kan ni hämta ut ett nytt i receptionen.

 • Har ni glömt kortet måste ni betala entré avgift i receptionen för att komma in i simhallen. 
 • Vid borttappat kort måste ni beställa ett nytt kort för 50kr och dessutom betala entréavgift tills kortet kommer.

 • Vid de 2 första tillfällena kommer inpasseringskort för terminen att delas ut på andra våningen utanför Café Våga. Denna termin kommer varje simmare få ett inpasseringskort och ett kort för att låsa skåpen.
Boka våren 2018
2018-02-02 12:10

För att fortsätta så måste ni göra en återanmälan själva och den kan ni göra från och med måndagen den 11 december under "boka simskola".


Om ni har blivit tilldelade en grupp och tid så det den tiden som gäller!


Ni är garanterad plats i teknikskolan om ni gör återanmälan fram till och med den 27 december men den 28 december släpper vi tiderna för dom som gick i simskolan i våras och då kan vi inte längre garantera plats. 


OBS! en garanterad plats i teknikskolan innebär inte en garanti i samma simhall. Tyvärr har vi platsbrist i teknikskolan och det kan hända att ni får plats i en av våra andra simhallar istället.


När ni gör bokningen kommer ni se flera olika grupper per nivå, viktigt är då att ni bokar in er i en grupp med rätt födelseår. Ni ser vilka födelseår är avsedda på gruppnamnet. Heter gruppen ” Torvalla - TB 5 - Sön 17:45 - 08-09” så betyder det att de barn som är födda 2008 och 2009 kan boka in sig i gruppen.


Klicka HÄR för att komma till bokningssidan och för att se en detaljerad lathund
 
Sponsorer