Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simskola
Vi öppnar bokningen för nya medlemmar (de som inte har haft en bokning hos oss det senaste året) vid ett visst datum som aviseras i god tid här på vår hemsida. Bokningen till hösten brukar öppna i juni och bokningen för våren brukar öppna i december. Exakt datum hittar ni under anmälningsinformation. När bokningen är öppen går du in på vår anmälningssida och följer lathunden 

Hur vet vi vilken nivå vi ska anmäla till?
Att välja nivå kan vara svårt men det finns lite olika sätt att hitta rätt nivå. Om ni ringer till kansliet på våra telefontider kan vi tillsammans hitta en nivå som passar just ert barn men har ni inte möjlighet till det kan ni följa denna lathund. Står ni och väger mellan två nivåer rekommenderar vi starkt att välja den enklare gruppen. Se förklaring nedan. 

Vad händer om vi anmäler till fel nivå?
Vid första tillfället gör ledarna en ordentlig koll av alla grupper och meddelar därefter er om ett nivåbyte måste göras. Vi kan inte garantera plats i den nivån ni rekommenderas byta till men om ni går i en för enkel nivå kan ni behålla er plats i den gruppen tills en plats i den svårare gruppen blir ledig, men om ni går i en för svår nivå måste ni avstå den här terminen då ni inte kan gå kvar i den svårare nivån

Simskola för barn med särskilda behov
I Huddingehallen och Torvalla simhall har vi en grupp som kallas för sjöstjärnan som är en grupp för barn med särskilda behov.

För att börja i gruppen krävs det att man gör en intresseanmälan och den gör man genom att fylla i nedanstående formulär så kontaktar vi er när vi har en plats att erbjuda. 


Kötiden varierar kraftigt men vi gör vårt bästa för att erbjuda en plats så snart som möjligt.
Teknikskola
Om man kan simma 200 m så ska man börja i vår teknikskola.

För att göra en intresseanmälan vänligen fyll i formuläret som du finner på länken nedan.

Vid frågor vänligen kontakta oss och skriv då ditt barns förkunskaper, födelseår samt önskad simhall
Tävlingsverksamhet
Är du intresserad av att tävla för Södertörns Simsällskap ber vi dig skicka ett mail till kansliet.

I mailet ber vi er inkludera barnets personnummer, önskad simhall, samt vilka tider du gör på 100 m i alla simsätten.

Vuxenverksamhet
Kvinnosimskola har vi i Vårby simhall.

Vuxencrawl har vi i alla våra simhallar. Vi erbjuder teknikträning för vuxna som kan simma 200 m valfritt simsätt och vill lära sig crawla. 

Masters har vi i Torvalla simhall och Skogåshalen i regi av Peter Lillieström. Förkunskapskrav: Du ska behärska alla simsätt mer eller mindre.

Open water är simning i öppet vatten. Vi har idag också möjlighet för inomhusträning en gång i veckan. Peter Nyström är ledare för denna grupp.

Simskola för vuxna bedrivs i Vårby simhall. Här får du lära sig simma bland andra vuxna.
 
Sponsorer