Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södertörns Simsällskap
Simskola

Intensivsimskola Sommar 2019, Torvalla
Hej!

Snart är det terminsavslutningar, och i samband med det startar sommarens intensivsimskola i stora bassängen i Torvalla.
Om ni vill ge er simmare en ytterligare chans att ha kul i vattnet och utvecklas lite extra i sin simning är intensivsimskolan perfekt!

Lektionerna är som vanligt 40 minuter långa.
Klicka här för att se mer information samt boka en plats.
Bland gruppkategorierna väljer ni "Intensiv" för att se grupper och tider.

Välkommen med er anmälan!

Mvh,
Ellinor, Anna och Dusan
Intensivsimskola 2018
Klicka på bilden för större format

Vårterminen har redan börjat närma sig sitt slut men, innan sommarens uppehåll ger vi Er nu chansen att förbättra simkunskaperna ytterligare i vår intensivsimskola. Genom att simma intensivt under en kort period ger Ni Era barn de bästa förutsättningarna att förbättra sina simkunskaper!


Nedan finner ni generell info som gäller alla intensivsimskolor. Ni hittar sen specifik information gällande de olika simhallarna i tillhörande bild (klicka för större format)


*Intresseanmälan-Dessa grupper öppnas om efterfrågan är hög. Om ni vill gå i dessa grupper, anmäler ni er till den på samma sätt som när ni anmäler er till de andra grupperna, men gruppen blir inte "aktiv" förrän tillräckligt många har anmält sig till den. Det är alltså ingen garanti att gruppen öppnas om det är för få anmälningar.


Priset baseras på hur många lektionstillfällen vi erbjuder just den perioden. Är man ny medlem för i år så tillkommer 200 kr i medlemsavgift.


Anmälan öppnar måndagen den 14 maj kl 09:00 för både nya och nuvarande medlemmar. Gå in här och följ instruktionerna.

Avbokning Mer än 7 dagar innan kursstart är avgiftsfritt. Plats som avbokas senare än 7 dagar innan kursstart debiteras med 200 kr. Alla avbokningar måste ske direkt till kansliet! 


Perioder I år erbjuder vi endast en period i varje simhall.

Klockslag: I Huddingehallen och Torvalla Simhall simmar man på olika klockslag på helger och på vardagar. I Vårby Simhall simmar man på samma tid alla dagar.


Intensivsimskola 2017
Klicka på bilden för större format
Vårterminen går mot sitt slut men vi ger nu Er chansen till en Intensivsimskola i alla våra simhallar. Genom att simma intensivt under en kort period ger Ni Era barn de bästa förutsättningarna till att bättra på simkunskaper innan sommarens bad.

Nedan finner ni generell info som gäller alla intensivsimskolor. Ni hittar sen specifik information gällande de olika simhallarna i tillhörande bild (klicka för större format)


Priset baseras på hur många lektionstillfällen vi erbjuder just den perioden. Är man ny medlem för i år så tillkommer 200 kr i medlemsavgift.


Anmälan görs i vårt medlemsregister SportAdmin från och med torsdagen den 20 april kl. 09:00. Gå in på www.sodertornsim.se och följ instruktionerna. Nya medlemmar kan boka in sig från och med den 27 april


Avbokning mer är 7 dagar innan kursstart är avgiftsfritt. Plats som bokats och avbokas senare än 7 dagar innan kursstart debiteras med 200:-. Alla avbokningar måste ske direkt till kansliet


Perioder. I Huddingehallen och Vårby simhall erbjuder vi en period men i Torvalla simhall erbjuder vi två perioder. Du väljer själv om du vill boka en eller två perioder.


Klockslag: I Huddingehallen och torvalla simhall så simmar man på olika klockslag på helger och på vardagar. I Vårby simhall simmar man på samma tid alla dagar.

 
Sponsorer