SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertörns Simsällskap
GLÄDJE - GEMENSKAP- HÅLLBART- MOD
Vuxenverksamhet

Är du vuxen och vill lära dig grunderna i simning?

i Vårby simhall erbjuder vi simskola för vuxna som är helt nybörjare eller som inte är på vuxencrawl nivån (på vuxencrawl kan man redan simma 200m, varav 50 på rygg). För att få in så många som möjligt jobbar vi med tvä nivåer:

  • Vuxensimskola 1: Kursen för nybörjare, vi börjar från noll och utvecklar därifrån! Målet med denna kurs är att lära sig grunderna: flyta, glida, känna sig bekväm med ansiktet i vattnet, bentag, armtag... Man ska vara redo till nästa nivå när man redan kan simma halva bassängen utan hjälp.

 

  • Vuxensimskola 2: Vuxensimskola fortsättning. För att kunna boka till den här kursen ska man redan kunna simma halva bassängen, 12,5 meter, både på mage och rygg. Under den här kursen ska man lära sig tekniken till de olika simsätten: ryggsim, bröstsim och crawl. Man är redo till nästa nivå (vuxencrawl) när man kan simma 200m, varav 50m på rygg. 

Terminen består av 15 lektioner, 45 minuter varje lektion

 

För att boka: gå in på vår bokningshemsida och välj "vuxensimskola". OBS: se till att bokningen är öppen. Länken till bokningshemsidan: https://sportadmin.se/book/?F=A5139904-7AE0-4C04-A540-A74898D395A6

 

Schema höstterminen 2023
 
 
Sponsorer